De inzet van interim managers. Waar ervaring en expertise telt!

Wendbaarheid, snelheid en veranderkracht van organisaties is een bepalende factor voor succes. De flexibiliteit om gericht tijdelijke capaciteit in te kunnen zetten is daarbij een belangrijk ingrediënt. Al sinds 1998 helpen wij organisaties hierbij. Of het nu gaat om ervaren managers of gerichte expertise.

IBC interim-managers kenmerken zich door hun ondernemerschap, hun veranderkundige inzicht en hun passie waardoor zij direct impact maken binnen een organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meewerken op het niveau dat u gewend bent. Zij kunnen ingezet worden ter tijdelijke vervanging van medewerkers (bij ziekte of verlof), maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit zoals tijdens een project of een piekmoment.

De werkwijze is eenvoudig; u vertelt ons wat voor expertise u zoekt en wij stellen u vrijblijvend voor aan één of meerdere toppers. Bij een goede match kunt u de interim-manager inzetten voor de door u gewenste periode.

Experient team

TINEKE EIKELENBOOM

PARTNER

Ben je op zoek naar tijdelijke invulling voor een functie of project?
Of ben je op zoek naar een tijdelijk project?
Neem dan contact met mij op!

MANFRED BOER

CONSULTANT

CHANTAL LAMET

CONSULTANT

MONIQUE CASTERS

MANAGER RECRUITMENT & SALES

ANTONIA PIEKEMA

CONSULTANT

CHUNG PENG LUONG

CONSULTANT

RACHELLE VAN HOGEZAND

RECRUITER

INGRID SMET

RECRUITER

EN VELE ANDERE TOPPERS

INTERIM MANAGERS