Werken bij IBC

Onze professionals helpen organisaties om te veranderen, vernieuwen en te versnellen. Bij IBC hebben wij voor iedere achtergrond en ervaringsniveau uitdagende variërende opdrachten beschikbaar met onze drie unieke business lines:

Bij ons is het mogelijk om op al deze ervaringsniveaus zowel bij ons in loondienst of als ZZP’er gedetacheerd via ons te werken.

Meer weten? Neem dan contact met ons op:

 

 

Interne vacature

Vacature Recruiter & Matching Officer

 

Hou jij ervan om die ene speld in de hooiberg te vinden en geef jij niet op totdat je hem hebt gevonden? Dan pas jij bij ons! Wie zoeken iemand die niet opgeeft totdat al onze consultants een uitdagende opdracht hebben. Van het maken van die match krijg jij energie!

Functieomschrijving:

Als Recruiter & Matching Officer bij IBC speel je een essentiële rol op verschillende plekken in het proces. Enerzijds ben jij degene die zoekt naar nieuwe consultants voor IBC en anderzijds ben je ook de persoon die de consultants aan een uitdagende nieuwe opdracht helpt. IBC is aangesloten als leverancier bij een heel aantal bedrijven, dit betekend dat wij dagelijks veel aanvragen ontvangen die jij analyseert en matcht aan de consultants van IBC.

Heb je een match, dan leg je de aanvraag voor aan de consultant en vervolgens doorloop je het administratieve proces om het CV van de consultant aan te bieden. Dit proces dien je vervolgens op te volgen, bijvoorbeeld wanneer iemand op sollicitatiegesprek mag. Dan bereid je dit samen voor. Indien er geen IBC consultant beschikbaar is, ligt er een kans om te groeien. Dan kun je namelijk op zoek naar interessante aanvragen om deze vervolgens te matchen aan nieuwe kandidaten en daarmee potentiële nieuwe IBC consultants.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Dagelijks screenen van alle binnenkomende aanvragen om zo een een match te vinden voor een IBC consultant
 • Aanbieden van IBC consultants op verschillende aanvragen en de opvolging hiervan
 • Actief werven van kandidaten en nieuwe consultants via verschillende kanalen, waaronder vacaturewebsites, sociale media, netwerken en databases
 • Screenen van cv’s, het uitvoeren van telefonische screeningsgesprekken en het plannen van persoonlijke interviews om de geschiktheid van kandidaten te beoordelen
 • Beheren van relaties met bestaande en nieuwe consultants, het verstrekken van informatie over beschikbare opdrachten en het begeleiden van hen tijdens het sollicitatie- en plaatsingsproces.
 • Ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties met externe opdrachtgevers, het begrijpen van hun behoeften en het identificeren van passende opdrachten voor onze consultants.
 • Incidenteel onderhandelen over contractvoorwaarden en tarieven met opdrachtgevers en zorgen voor een soepele plaatsing van de consultant.
 • Bijdragen aan de continue verbetering van de matchingsprocessen en -procedures om de efficiëntie en effectiviteit van onze dienstverlening te optimaliseren.

Vereisten:

 • Aantoonbare ervaring in recruitment, bij voorkeur binnen de detacherings- of uitzendsector
 • Bij voorkeur kennis van de zakenwereld, je snapt wat project- en procesmanagement inhoudt
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden met zowel onze consultants als opdrachtgevers.
 • Niet bang om de telefoon te pakken
 • Goede organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere taken tegelijkertijd te beheren.
 • Resultaatgericht en gedreven om doelen te bereiken.

Wij bieden:

 • Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een bedrijf met veel ambitie
 • De mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in je carrière
 • Een salaris tussen de €3.500 en €4.750 obv full time met bonusregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden. Minder uren bespreekbaar.

Is deze uitdagende rol als Recruiter & Matching Officer bij IBC iets voor jou? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar a.deboer@ibc.nl en word lid van ons team!

Medewerkers vertellen

Lees hier wat onze medewerkers vertellen over IBC:

“Bij IBC Ambition kan ik mezelf in een hoog tempo ontwikkelen als Young Professional. Daarnaast draag ik bij aan de uitdagingen van mijn opdrachtgever(s) en merk ik dat mijn frisse blik vaak enorm gewaardeerd wordt. Door het werken bij diverse opdrachtgevers en in verschillende functies weet ik steeds beter welke functie en werkomgeving écht bij me past. De bonus van werken bij IBC Ambition is dat je dit doet in een team van Ambitioners die elkaar helpen waar nodig en ook veel plezier met elkaar beleven tijdens opleidingsdagen of teamuitjes!”

Myrthe van der Burgt , IBC Ambition

“Werken bij IBC Impact daagt mij uit om niet alleen mijn opdrachten uit te voeren, maar ook om blijvende verbeteringen voor onze klanten te realiseren. Naast het vervullen van mijn taken, krijg ik de kans om mijn kennis te delen door middel van trainingen voor zowel collega’s als klanten. Bovendien word ik betrokken bij strategische vraagstukken, waarbij ik mijn expertise kan inzetten om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van onze organisatie. We zoeken elkaar bij IBC Impact ook regelmatig op, waarbij we onze ervaringen bij klanten delen en elkaar helpen om ons verder te ontwikkelen en te verbeteren. “

Bas Overtoom, IBC Impact

“Zelf ben ik 23 jaar geleden gestart bij IBC en heb ik mogen ervaren hoe fantastisch bedrijf IBC is. Groot genoeg voor toffe opdrachtgevers en klein genoeg om elkaar goed te kennen, kennisuitwisseling te doen en samen successen te vieren. Een familiegevoel. Dat is het. Werken binnen IBC Experient doe je vooral op tijdelijke basis. Met een gave opdracht waarvoor we tijdelijk een kandidaat zoeken. Samenwerken met IBC Experient doe je echter ‘for life’. Wij blijven op het netvlies en komen weer met elkaar in contact als je beschikbaar komt en een nieuwe opdracht zoekt. Want als je eenmaal bij de IBC familie hoort…”

Tineke Eikelenboom, IBC Experient